Ovlašćeni smo prodavci i serviseri ELCA

Kompaktni i prenosni radio daljinski upravljač

Kompaktni i prenosni radio daljinski upravljač

Kompletan sistem sa 4 prekidača (3 pozicije svaki) za masinsku kontrolu, 1 prekidač za start / stop, 1 dugne za isključenje.

Prilagodljiv kontrolni panel (na zahtev). Interna litijum baterija (punjiva) koja traje do 50 sati u neprekidnom prenosu i brzo se puni. Povezivanje prijemnika je jednostavno i brzo; na isti prijemnik, možete povezati do 20 predajnika. Identifikacioni Kod je jedinstven i imun na moguće smetnje u komandi iz bilo kog drugog sistema u oblasti upotrebe. 

MITO elektronika automatski traži najbolju dostupnu frekvenciju, bez prekida rada (dvosmerni LBT Listen Before Transmit sistem). Antena je unutrašnja (eksterna opcija je takođe moguća za montažu kod zaštićenih panela). VETTA je jak i pouzdan uredjaj na daljinsko upravljanje, savršen daljinski da komanduje raznim električnim sistemima (udaljenosti do: 150 m). Lagano kućište sa ABS visoko pouzdanim komponentama je idealnog oblika da se koristiti jednom rukom.

Standardni paket uključuje: VETTA predajnik, MINI prijemnik, napajanje ELCA klip, remen za VETTA predajnik, uputstvo za upotrebu.

Preporučujemo da pogledate: