Ovlašćeni smo prodavci i serviseri ELCA

Evo

Ručni daljinski upravljač

EVO je novi ručni daljinski od ELCA, kompaktan, lagan, ergonomski, namenjen da komanduje mašinama i industrijskim sistemima za dizanje i prenošenje tereta; pogodan za razne zahteve i primene. Sastoji se od 6 duplih pritisnih tastera, 1 pomoćnog dugmeta za programiranje funkcija, Start i Stop dugmadi.

Napaja se na litijum baterije male snage (do 40 sati neprekidnog korišćenja); baterija se potpuno napuni za 4 sata, a za 15 minuta dobijete 3 sati trajanja baterije. Kontrolna ruka se zaustavlja ukoliko dodje do smetnji radio frekvencije, a na sledećem pritisku Start, on automatski bira novu dostupnu frekvenciju.
Taster „Funkcija“ može da bude trenutni / trajni (sa ili bez memorije) komanda ili izbor komandi (1, 2, 1 + 2), sija LED indikacija aktivnog odabira. EVO prima signale iz komandne mašine preko dvosmernog sistema, i daje indikaciju na 4 dostupne LED diode. Kućište je izrađeno od ABS sa IP65 zaštitom.

Aktiviranje predajnika je zaštićeno elektronskim kod-ključem, automatsko isključivanje je programirano (posle 2, 5, 10 minuta neaktivnosti).

Zamena predajnika ne utiče na prethodno sačuvane postavke.

Standardni paket uključuje: EVO predajnik, MAGO FLEKSI prijemnik, napajanje ELCA KLIP, zaštitni poklopac, rameni pojas, pojas za zglob, uputstvo za upotrebu.

Preporučujemo da pogledate: